Üdvözli a Vasedény!

Churchill

Márkák - Churchill

Churchill Porcelán

A Churchill csoport számos családi tulajdonban lévő fazekas műhely fúziója. Történelmük 200 évre visszavezethető, a Bridgewood családig. 1994-ben a longtoni Crownford vállalat megvásárlásával a Churchill vállalat a hotel és asztali tálalóedények divíziói mellé létrehozta a ’bone china’ részlegét.

A ’bone china’ ajándéktárgyakat és asztali edényeket a Queen márkanév alatt forgalmazza. 2000-ben megvették a James Sadler márkanevet, mely az egyik legnagyobb kerámia teáskannagyártó a világon. A vállalatnak több mint 1200 alkalmazottja és négy gyára van.

A Churchill büszke arra, hogy innovatív, nagy teljesítményű termékeket szállít egy folyamatosan változó, globális piacra. Elsődleges szempontjuk egy teljes asztali szett felajánlása egy olyan piac számára, amely a legjobb eredményeket követeli.

A Churchill a világ egyik vezető, kiváló minőségű kerámia étkészlet-gyártójaként hosszú múltra tekint vissza, hogy a legjobb minőségű termékeket juttassa el a vendéglátóiparhoz. A Churchill fokozatosan fejlődött, nagy hírnevet szerezve, mint innovatív és megbízható minőségi asztali termékek gyártója.

Napjainkban a gazdag történelmi tapasztalatok és a legújabb technológiai fejlesztések iránti hajlandóság keverékét felhasználva a Churchill márka szilárd globális elismertséggel és erős gyártói hírnévvel rendelkezik. Nemzetközi jelenlétük folyamatosan bővül. A mai napig a Churchill termékeit világszerte több mint 70 országban használják vendéglátóhelyeken, 508 erős globális forgalmazói hálózat révén.

Nem található termék a megadott feltételekkel.