Üdvözli a Vasedény!

Cuisinox

Márkák - Cuisinox


A Cuisinox rengeteg rozsdamentes acélból készült konyhai terméket kínál, valamint forgalmazza a népszerűvé vált Cuisinox Super Elite edénygyűjteményt is. Az összes Cuisinox edényt nagy odafigyeléssel, kizárólag a legmagasabb minőségű rozsdamentes acélból készítik, és számos „Legjobb edény” minősítést és „Best Buy” elismerést is kapott. A Cuisinox edények minden egyes darabját alaposan megvizsgálják a minőségbiztosítás érdekében. A Cuisinox odafigyel az egészséges munkakörnyezet fontosságára is. A márka konyhai eszközei biszpenol A mentesek, ólmot és mérgező anyagokat nem tartalmaznak. A Cuisinox mindent megtesz annak érdekében, hogy fenntartsa az egészséges bolygót, tiszteletben tartva minden embert, állatot és környezetünket, ezért nem is lép kapcsolatba olyan üzleti partnerekkel, amelyek nem tartják be ezeket a szabványokat.

  • 1967-ben Jean Couzon alapította ezt a márkát, egy konyhacikkeket gyártó, magas minőségű termékeket árusító cég lett.
  • 1992-re a társaság forgalma 36 millió euró lett, évente 38 millió terméket gyártott és mintegy 700 embert foglalkoztatott.
  • A márka termékeit Franciaországban és Amerikában árusították főként.
  • 2005-ben a céget felvásárolta  holland Amfea, új design-t, kinézetet, weboldalt, fejlesztéseket kapva pedig nemzetközi hírnévre tett szert a márka.
  • 2016-ban újrapozícionálták a Cuisinoxot, ekkor már egy még újabb kivitelezés és modern formatervezés segítségével egy önálló, népszerű márka lett.

Nem található termék a megadott feltételekkel.