Üdvözli a Vasedény!

Eurotravel

Márkák - Eurotravel

Az Eurotravel egy világhírű, népszerű márka. Fő profiljuk a gurulós bevásárlókocsik. A legtöbb ember életében egy hasznos eszközt jelentenek ezek a gurulós bevásárlókocsik. Hasznos lehet az idősebb korosztály számára, akik nehezebben emelnek, cipelnek súlyokat, de ugyan úgy remek társa lehet egy fiatalnak is, aki bevásárolni megy. 

A kocsik nagy teherbírásúak, modern kialakításúak. A zsákok vászonból vannak, van vízálló kivitelezésű is. Színük letisztult, visszafogott, így kortól, nemtől függetlenül bárki nyugodt szívvel használhatja. Az erős zsákot egy stabil váz tartja, mely könnyen tartható, és elbírja a bevásárlás súlyát is könnyedén. 

A kerekek kialakítását tekintve létezik hagyományos verziójú bevásárlókocsi, de lépcsőnjáró is. Ez utóbbi tulajdonképpen a három kerekének köszönhetően könnyedén, nagy súllyal is fel lehet vinni a lépcsőn az emeletre.

A cég alkalmazottai elhivatottak minőség szempontjából, munkájuk során ügyelnek a minőségre, kiválóságra anak érdekében, hogy a vásárlók maradéktalanul elégedettek legyenek. 

Nem található termék a megadott feltételekkel.