Üdvözli a Vasedény!

Vörösréz Finomító lencse 45-100 literes pálinkafőzőhöz FL31/22

Vörösréz Finomító lencse 45-100 literes pálinkafőzőhöz FL31/22

Kattintson a képre a galéria megnyitásához

További képek

Vörösréz Finomító lencse 45-100 literes pálinkafőzőhöz FL31/22

Normál ár: 101 990 Ft

Kedvezményes ár: 92 990 Ft

Elérhetőség: Raktáron!

Termékszám: FL31/22

Hazai Pálinka

Megnézem az összes Hazai Pálinka terméket

A lencse a finomítási folyamat fontos eszköze. 
- A finomító lencse egy olyan tartozék, melyet a rézkupola és a hűtő közé kell beszerelni a párlatcső közbeiktatásával.
- A pálinka tisztább, magasabb alkohol tartamú, illatos és kellemetlen szagoktól mentes lesz a használatával
- Lerövidíti, és segíti a lepárlás folyamatát
- Anyaga: vörösréz
- 45-100 literes pálinkafőzőkre szerelhető fel
- Ezt a méretet "22"-es csőcsatlakozáshoz ajánljuk


A pálinkafőzővel kombinált kép csak az összeszerelést mutatja, a terméket önállóan forgalmazzuk!

Leírás

Vörösréz Finomító lencse 45-100 literes pálinkafőzőhöz FL31/22

Anyaga nagy tisztaságú vörösréz így a vörösréz kedvező katalizáló hatását itt is kifejti.
A lepárló kupola és a hűtő- egység közé kell felszerelni.
Célja, hogy időt takarítson meg a főzőnek, és segítsen a lepárlás folyamatában.
Több lencse együttes használata révén lehetővé válhat az egylépcsős lepárlás, ezzel jelentősen csökkenthető a főzésre fordított idő és energia.
A tisztító lencse a gőzök kezdeti kondenzációját végzi. A nehezebb (kevésbé illékony) anyagok visszafolynak az üstbe, csak a könnyű gőzöket (a számunkra fontos etilalkoholt, illatokat és aroma anyagokat) engedi át a vízhűtéssel rendelkező kondenzátorba (hűtőbe ).
A párlat aromákban jóval dúsabb és illatosabb lesz.
A finomító lencse optimális működésének feltétele a megfelelő hűtés, ezért a vízterében (felső gömb felülete) mindig 78°C-85°C közötti hőmérsékletű vizet kell biztosítani a párlattól függően. Az átfolyó hűtővíz pontos hőszabályzásához a digitális Hűtővíz Szabályzó Automatikát javasoljuk.
A finomító lencse egy olyan tartozék, amelyet a rézkupola és a hűtő közé kell beszerelni a párlatcső közbeiktatásával. Fő célja, hogy időt takarítson meg, valamint hogy a végső párlatban magas legyen az alkohol és aroma tartalom. A lencse a finomítási folyamat fontos eszköze. A lencsét magas alkohol tartalmú és a káros olajoktól mentes párlat előállítására használják. Egylépcsőssé tehető a pálinkafőzés több tisztító lencse együttes használatával. A pálinka tisztább, magasabb alkohol tartamú, illatos és kellemetlen szagoktól mentes lesz.

A finomító lencse felszerelhető a Hazai Pálinkafőzőkre.

További információk
Szín Nem
Szavatosság/Jótállás Elolvasom
Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Talán a következő termékek is érdekelhetik: