Üdvözli a Vasedény!

Fekete/ Black line

Fekete/ Black line
Szűkítés

Jelenlegi szűrők:

  1. Elem elávolítása Márka: Laica

Szűkítse találatait

Ár
  1. 20 000 Ft és fölötte (2)
Szín
  1. Fekete (1)
  2. Zöld (1)

Rács Lista

Emelkedő irány beállítása

2 Termék

  1. Laica Vákuumozó fóliahegesztőgép fekete-szürke mégneses 9 liter/perc VT32050

    Laica Vákuumozó fóliahegesztőgép fekete-szürke mégneses 9 liter/perc VT32050

    23 590 Ft

     


    - Ez a LAICA MAGNET vákuumos fóliahegesztő készülék ideális a legkisebb konyhákban is.

    Természetes módon, hosszabb időre szeretnéd tartósítani az ételeidet, a gyümölcsöket, zöldségeket, húsokat, minőségromlás nélkül?

    A vákuumcsomagolás kevésbé ismert módszer, de talán a leghatékonyabb eljárás az ilyen jellegű "problémák" megoldására. Ez a modern élelmiszer-csomagoló - amikor elkezded használni - kiszorítja a zsákba található levegőt és egy tartályban helyezi el majd tömíti a zsákot.

    A vákuumcsomagolás mára már a modern tartósítási technológia egyik legkiemelkedőbb megoldása, amely mindössze annyiból áll, hogy a tárolási zacskót/fóliát légmentessé teszi, majd hermetikusan lezárja. A vákuumcsomagolóval megfelelően vákuumcsomagolt étel szavatossági ideje nagymértékben megnövekszik, és néhány hét, sőt hónap is lehet, szemben a csomagolatlan ételek néhány napos eltarthatóságával.

     

    Ahhoz, hogy folyadékot tudj vákuumosan becsomagolni, előzőleg le kell a folyadékot fagyasztani. A folyadékot tedd megfelelő tárolóba, majd a mélyhűtőbe 12-18 órára, majd vedd ki, és tedd be egy zacskóba.

    Lezáró funkció:
    Ezzel a készülékkel úgyis le tudsz zárni egy zacskót, hogy előzőleg nem szívtad ki belőle a levegőt.

    Hogyan és miért érdemes vákuumfóliázni az ételeidet?

    Az élelmiszerek kémiai és mikrobiológiai reakciók miatt romlásnak indulhatnak, ha fennáll a levegő, a magas hőmérséklet, a nedvesség, a különböző enzimek működésének behatása, illetve mikroorganizmusok bejutásának, valamint bogarak, rovarok behatolásának lehetősége.
    A romlást elősegítő egyik fő ok a levegőben található oxigén, amely hozzájárul az ételeid tápértékének, illatának, zamatának, és más egyéb jellemző tulajdonságainak elvesztéséhez és a emiatt az étel fogyaszthatatlanná válik. Az oxigén eltávolításával olyan mikroorganizmusok behatolása, mint például a baktériumé vagy a gombáé, megakadályozható, és ez által az élelmiszerek eltarthatósági időtartama megnövekszik (a zsiradékok nem válnak keserűvé, a gyümölcsök nem barnulnak meg, a fagyasztott ételeidnek nem lesz utóíze, a húsok nem színeződnek el, és mindezeken túl megtartják eredeti ízüket, zamatukat is).

    Vákuumcsomagolás esetében az élelmiszer – gáz át nem eresztő speciális vákuumcsomagolásra kifejlesztet - csomagolóba kerül. A csomagolóeszközben légritkított teret hoz létre.  A légtelenített csomagoló zacskót a vákuumszívó hatás az élelmiszerre zsugorítja, majd a speciális zacskót légmentesen lezárja. Így a tárolás során, az esetleges gázdiffúzió ellenére sem következik be a vákuumfólia lazulása.
    A gyakorlatban vákuumcsomagolás során a levegő nyomása 0,1 bar alá csökken a csomagolóban, ami elegendő ahhoz, hogy az aerob mikroorganizmusok tevékenysége megfelelő mértékben lelassuljon, ugyanakkor az alacsony oxigéntartalom mellett az oxidációs jelenségek is mérséklődnek.

    Fontos, hogy a vákuumcsomagolt ételt betedd a hűtőbe, vagy mélyhűtőbe, mivel a friss termékben található nedvesség is elegendő életteret nyújt a mikroorganizmusok kifejlődéséhez, még légmentes környezetben is.
    Lefagyasztásakor (-18/-12°C körül) nem lép fel a víz megfagyása közben jelentkező kristályosodási folyamat, mert a levegő a zacskóból eltávolításra került, így az ételeken nem képződnek jégkristályok. A vákuumcsomagolt és lefagyasztott élelmiszer tartósabb lesz, és hosszabb ideig képes megőrizni eredeti színét, illatát és tápértékét.
    Ezen felül, ha a hűtőszekrényben tárolt vákuumcsomagolt élelmiszereidet (+1/+5°C) kiválóan tudod használni az ételek előre elkészítéséhez. A hozzávalókat előre be tudod csomagolni, és a hűtőbe helyezni, majd amikor időd engedi, azokat bármikor fel tudod használni.
    A vákuumcsomagolás alkalmazható olyan termékek esetében is, amelyek szobahőmérsékleten elvesztik jellegzetességüket (kávé), illetve eltűnik frissességük és illatuk (sütemények, kenyerek, stb.).
    Tulajdonképpen az összes élelmiszer esetében előnyös ez a fajta csomagolási eljárás, hiszen a természetes elpárolgás okozta nedvesség veszteség gátolja, így megóvja az ételedet a kiszáradástól és segíti megőrizni az élelmiszer egyik alapvetően fontos jellemzőjét: a frissességét.

    - Teljesítménye: 9 / perc
    - Feszültség: AC 220-240V 50H
    - Energiafogyasztás: 90 W
    - Környezeti feltételek a működéshez: +10°C +40°C; relatív páratartalom ≤RH 85%
    - Tasak maximális szélessége: 300 mm. A készletben lévő tekercs élelmiszerekhez alkalmas.
    - Mérete és súlya: 12,5 x 37,3 x 6 cm - 1.02 kg
    - Maximális szívónyomás (bar): -0.6 bar
    - Elérhető funkciók: 100% automatikus, részleges vákuum funkció, csak tömítés funkció
    - Zajszint 1 méteren belül: <80dB
    - Működési gyakoriság: 1 ciklus 60 másodpercenként
    - A doboz tartalma: 1 db fóliahegesztő gép, 1 tekecs vákuum tömlő (25 x 600 cm), 1 db vágóeszköz,  magyar nyelvű használati utasítás

    - Praktikus  kialakításának köszönhetően, fiókban és fém felületen  is tárolható.
    - Választható a levegő elszívás intenzitása (normál – enyhe).
    1. Normál: Az ezen a gombon beállított elszívó teljesítmény a kemény élelmiszer csomagolására alkalmas.
    2. Enyhe: Az ezen a gombon beállított elszívó teljesítmény olyan puhább állagú ételek csomagolására alkalmas, mint pl málna, eper ....stb.
    A talpába integrált mágneseknek köszönhetően a készüléket a fém felületekhez  (pl .hűtő oldala) rögzíthető.
    - Mellékelt vágóél segítségével a tekercsben kapható tömlő megfelelő méretűre vágható.
    - 100% automatikus, részleges vákuum funkció, csak tömítés funkció
    1. Részleges vákuum funkció
    A levegő teljes, automata módszerrel elszívása következtében a puhább/ törékenyebb ételek (mint pl.  eper, erdei gyümölcsök, grissini, zöldség, stb.) összenyomódhatnak és sérülhetnek; ezért ezekben az esetekben használhatja a kézi vákuumcsomagolást, vagyis a légelszívás Önök által legmegfelelőbb pillanatban történő megszakítását.
    2. Csak tömítés funkció
    Optimális légmentes teret hoznak létre az elszívó kamrában a tasakok légmentes zárása érdekében.

    További információk
  2. Laica Vákuumozó fóliahegesztőgép 9 liter/perc fekete-zöld Extra Slim Pro VT31040

    Laica Vákuumozó fóliahegesztőgép 9 liter/perc fekete-zöld Extra Slim Pro VT31040

    Normál ár: 21 690 Ft

    Kedvezményes ár: 20 690 Ft

     

    +Természetes módon, hosszabb időre szeretnéd tartósítani az ételeidet, a gyümölcsöket, zöldségeket, húsokat, minőségromlás nélkül?

    A vákuumcsomagolás kevésbé ismert módszer, de talán a leghatékonyabb eljárás az ilyen jellegű "problémák" megoldására. Ez a modern élelmiszer-csomagoló - amikor elkezded használni - kiszorítja a zsákba található levegőt és egy tartályban helyezi el majd tömíti a zsákot.

    A vákuumcsomagolás mára már a modern tartósítási technológia egyik legkiemelkedőbb megoldása, amely mindössze annyiból áll, hogy a tárolási zacskót/fóliát légmentessé teszi, majd hermetikusan lezárja. A vákuumcsomagolóval megfelelően vákuumcsomagolt étel szavatossági ideje nagymértékben megnövekszik, és néhány hét, sőt hónap is lehet, szemben a csomagolatlan ételek néhány napos eltarthatóságával.

    Ahhoz, hogy folyadékot tudj vákuumosan becsomagolni, előzőleg le kell a folyadékot fagyasztani. A folyadékot tedd megfelelő tárolóba, majd a mélyhűtőbe 12-18 órára, majd vedd ki, és tedd be egy zacskóba.

    Lezáró funkció:
    Ezzel a készülékkel úgyis le tudsz zárni egy zacskót, hogy előzőleg nem szívtad ki belőle a levegőt.

    Hogyan és miért érdemes vákuumfóliázni az ételeidet?

    Az élelmiszerek kémiai és mikrobiológiai reakciók miatt romlásnak indulhatnak, ha fennáll a levegő, a magas hőmérséklet, a nedvesség, a különböző enzimek működésének behatása, illetve mikroorganizmusok bejutásának, valamint bogarak, rovarok behatolásának lehetősége.
    A romlást elősegítő egyik fő ok a levegőben található oxigén, amely hozzájárul az ételeid tápértékének, illatának, zamatának, és más egyéb jellemző tulajdonságainak elvesztéséhez és a emiatt az étel fogyaszthatatlanná válik. Az oxigén eltávolításával olyan mikroorganizmusok behatolása, mint például a baktériumé vagy a gombáé, megakadályozható, és ez által az élelmiszerek eltarthatósági időtartama megnövekszik (a zsiradékok nem válnak keserűvé, a gyümölcsök nem barnulnak meg, a fagyasztott ételeidnek nem lesz utóíze, a húsok nem színeződnek el, és mindezeken túl megtartják eredeti ízüket, zamatukat is).

    Vákuumcsomagolás esetében az élelmiszer – gáz át nem eresztő speciális vákuumcsomagolásra kifejlesztet - csomagolóba kerül. A csomagolóeszközben légritkított teret hoz létre.  A légtelenített csomagoló zacskót a vákuumszívó hatás az élelmiszerre zsugorítja, majd a speciális zacskót légmentesen lezárja. Így a tárolás során, az esetleges gázdiffúzió ellenére sem következik be a vákuumfólia lazulása.
    A gyakorlatban vákuumcsomagolás során a levegő nyomása 0,1 bar alá csökken a csomagolóban, ami elegendő ahhoz, hogy az aerob mikroorganizmusok tevékenysége megfelelő mértékben lelassuljon, ugyanakkor az alacsony oxigéntartalom mellett az oxidációs jelenségek is mérséklődnek.

    Fontos, hogy a vákuumcsomagolt ételt betedd a hűtőbe, vagy mélyhűtőbe, mivel a friss termékben található nedvesség is elegendő életteret nyújt a mikroorganizmusok kifejlődéséhez, még légmentes környezetben is.
    Lefagyasztásakor (-18/-12°C körül) nem lép fel a víz megfagyása közben jelentkező kristályosodási folyamat, mert a levegő a zacskóból eltávolításra került, így az ételeken nem képződnek jégkristályok. A vákuumcsomagolt és lefagyasztott élelmiszer tartósabb lesz, és hosszabb ideig képes megőrizni eredeti színét, illatát és tápértékét.
    Ezen felül, ha a hűtőszekrényben tárolt vákuumcsomagolt élelmiszereidet (+1/+5°C) kiválóan tudod használni az ételek előre elkészítéséhez. A hozzávalókat előre be tudod csomagolni, és a hűtőbe helyezni, majd amikor időd engedi, azokat bármikor fel tudod használni.
    A vákuumcsomagolás alkalmazható olyan termékek esetében is, amelyek szobahőmérsékleten elvesztik jellegzetességüket (kávé), illetve eltűnik frissességük és illatuk (sütemények, kenyerek, stb.).
    Tulajdonképpen az összes élelmiszer esetében előnyös ez a fajta csomagolási eljárás, hiszen a természetes elpárolgás okozta nedvesség veszteség gátolja, így megóvja az ételedet a kiszáradástól és segíti megőrizni az élelmiszer egyik alapvetően fontos jellemzőjét: a frissességét.

    - Teljesítménye: 9 L/perc
    - Kompakt mérete miatt kis hely igényű, így a kisebb konyhákba is tökéletes választás. Tárolható akár egy fiókban is.
    ​- Funkciói: 100% automata, részleges vákuum funkció és csak hegesztés funkció.
    - Használható vákuum dobozokkal is.
    - Csendes működés, halkabb mint  80 dB.
    - Maximális tasak szélesség: 30 cm.
    - A készülék kizárólag speciális légcsatornás fóliával használható.
    - Méret: 39 x 6,7 x 8 cm
    - Súly: 0,96 kg
    - Vákuumot létrehozó max. negatív nyomás: 0,6 bar
    - Táp ellátás: 220-240V - 85W
    - A termék doboz tartalma: 1 db fóliahegesztő gép, 1 tekercs légcsatornás vákuumcsomagoló tömlő (25 x 600 cm), szívócső dobozok vákuumozásához, használati utasítás

    További információk

Rács Lista

Emelkedő irány beállítása

2 Termék