Üdvözli a Vasedény!

Hauser

Márkák - Hauser

Hosszú évek kereskedelmi tapasztalatai és a saját elképzelések megvalósításának lehetősége indította útjára 1991-ben a Hauser termékeket forgalmazó Avex Kft.-t. Az indulás óta változatlanul családi kézben lévő céget igazi family business-ként már a második generáció irányítja, de az alapelvek ugyanazok, mint amit az alapítók több mint két évtizede lefektettek: bizalom, munka, innováció és kiváló márkaérték. Ez utóbbi fontossága nagyon korán kiderült így a tudatos márkaépítés az indulás óta az egyik legfontosabb része a cégnek.

A Hauser márkanév két, egymástól markánsan eltérő termékkör piacán is jelen van már több mint 20 éve, és mindkét területen meghatározó erővé vált. A Hauser háztartási és szórakoztató elektronikai termékek szinte minden háztartásban megtalálhatóak, és a folyamatosan megújuló, széles választék nagy népszerűségnek örvend. A másik termékkör a kerékpár, ahol a kizárólag szakkereskedők által forgalmazott Hauser bringák Magyarország egyik legismertebb és legkedveltebb kerékpárjai, különösen a családi és gyerekkerékpárok kategóriájában.

A növekedés ellenére továbbra is családias hangulatú cég kiemelt hangsúlyt fektet a bizalmi kultúra megőrzésére, az elvközpontú működésre valamint az egyéni és cégszintű tanulásra és fejlődésre.

A növekedés és folyamatos fejlődés egyik velejárója a változás. Az Avex Kft. 2010-ben Zrt-vé alakult és kereskedelmi tevékenységeit több különálló Kft látja el.