Üdvözli a Vasedény!

Berndorf-Sandrik

Márkák - Berndorf-Sandrik

A Berndorf-Sandrik márka a minőségi finomacél termékek védjegye. Stílusos, szépen kidolgozott, ár - minőség - érték arányban tökéletesen harmonizáló termékek széles palettáját kínálják. 

Az evőeszközgyártás hagyományait a Sandrik cég tette ismertté a múlt században. Ha a történelmet említjük, akkor több mint száz évre vkell visszamennünk a múltban, amikor 1828-ban a francia Christofle megalapította az első gyárat az ezüsttárgyak előállítására, majd a másodikat 1844-ben az ausztriai Berndorfban 51 évvel később, 1895-ben. Hodruš Hámre, ahol Ján Sandrik - Sandrik cég épült. 

177 év hagyomány - A hagyományt nem lehet feltalálni, csak túlélni, csak munkával hozható létre. Tiszteletben tartják a hagyományos értékeket, mint a minőség, a megbízhatóság és a tanulási hajlandóság.

2013 - Berndorf 170. évfordulóját ünnepelte. Vele együtt ünnepelték a Premiere evőeszköz-modellt is, amelyet a kezdetek óta ezüstben gyártanak.

2011 folyamán megtörtént a vállalat régóta várt áthelyezése, majd április 8-án ünnepélyesen megnyitották az új Berndorf ügyfélközpontot Žarnovicában.

2007 - Berndorf megvette osztrák fióktelepét, a Berndorf Besteck-Tafelgeräte GmbH-t Guy Degrenne-től, a logóban szereplő "medvét" visszaadva a tulajdonosoknak.