Üdvözli a Vasedény!

Marcato

Márkák - Marcato

Marcato

Olasz manufaktúra, mely a háztartási tésztakészítésre szakosodott. Tésztakészítő gépek és más tésztakészítéshez szükséges kiegészítők 1938 óta. A Marcato 60 évvel alapítása után piacvezetővé vált. A folyamatos technikai fejlődésnek köszönhetően az egyik legnépszerűbb márka a piacon. A Marcato exkluzív technológiai partnere a Whirlpool csoport.

Az egészséges táplálkozás kultúrája az első lépés a jóllét felé: kezdve az egyszerű és eredeti összetevőkből készült tésztával, a mediterrán étrend szimbólumával. Az összes Marcato terméket olyanok számára tervezték, akik szeretik a tökéletesen elvégzett dolgokat, és azok számára, akiknek fontos a jó és biztonságos étkezés.

A mintegy 90 éve tevékenykedő vállalat felhasználta a tapasztalatait a hazai és a külföldi piac meghódítására, mindenhol népszerűsítve az autentikus „Made in Italy” márkát.

A Marcato mindig Olaszországban gyártott, fenntartható, környezetvédelmi és egészségtudatos gyártási folyamatokat alkalmazva. A folyamatosan fejlődő kutatás, a legmodernebb technológiák, az innovatív anyagok és a részletekre való odafigyelés számos sokoldalú és funkcionális, kiváló minőségű terméket eredményezett.


Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

7 Termék

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

7 Termék