Üdvözli a Vasedény!

Vásárlás egyszerűen

Nálunk már az első vásárlás is egyszerű, 5 lépés, ráadásul nincs szükség regisztrációra.

 

1. Válassza ki a megvásárolni kívánt terméket.

2. Tegye a kosarába a kiválasztott cikket.

3. Nyomja meg a Pénztár gombot.

4. Adja meg a kért adatokat.

5. Vegye át a rendelését az átvételi módok valamelyikén.

 

RENDELÉSEK: 06-70-949-7789

 

Érdeklődés esetén kérjük, keressék a fentebb feltüntetett információs vonalunkat.

 

 

HOGYAN HASZNÁLJA?

 

Regisztráció:

Ha a későbbiek folyamán Regisztrálni szeretne, azt bármikor megteheti webáruházunk Regisztráció menüpontja alatt. Regisztrációval kapcsolatban bővebb információt a Fiókom / Regisztráció menüpont alatt talál.

 

Termékek keresése:

Hogy könnyen kereshesse meg a megvásárolni kívánt terméket különböző kategóriákba rendeztük azokat. Kategória rendszerünket oldal felső részében talál meg. A főkategória kiválasztása után (pl: Konyhafelszerelés) ,kiválaszthatja a kategóriában lévő alkategóriát. Ha még  tovább kívánja szűkíteni a termékalternatívák listáját, lépjen be az újabb ablakban lenyíló alkategóriába. Természetesen Mind a fő, és mind az alkategóriákba közvetlenül is beléphet, ha azokra rákattint. A kategóriába belépve listázódnak ki a kategóriába tartózó termékkártyák. A termékkártyákon találja a termékhez tartozó alap információkat, képet, árat. Ha rákattint a kiválasztott termékkártyára, vagy azon található megnevezésére vagy leírására, akkor jelenik meg a termékkel kapcsolatos összes információ. Ebben az ablakban részletes leírást, képeket, videókat, és további lényeges információkat talál a kiválasztott termékről.

Amennyiben nem a fenti módon kíván keresni, lehetősége van az oldal jobb felső részén a keresőmezőbe beírni a termék nevét vagy cikkszámát, márkáját akár teljes egészében, vagy akár részletében is. A keresőfunkció az oldalunkon található szavak szerint keres, de a termékleírásokba is belelát.

 

Kosár:

Amennyiben a kiválasztott termék elnyerte tetszését, azt bármikor a kosarába teheti, ha termék melletti kosár gombra rákattint. Abban az esetben, ha az alap mennyiséget (alap esetben 1 db-ot) szeretné módosítani, azt a kosár gomb mellett jobbra található kockába kattintva mechanikusan átírva teheti meg. Ezt követően megkérdezi rendszerünk, hogy folytatni kívánjuk e a vásárlást, vagy a kosarunkat kívánjuk megtekinteni. Vásárlásunk folyamán bármikor megnyithatjuk a kosarunkat, ha az oldal tetején lévő kosár ikonra kattintunk. A kosár oldalon bármikor átnézheti rendelését, mennyiséget módosíthat. Ha a kosár tartalmát megfelelőnek találja a tovább a pénztárhoz ikonra kattintva folytathatja vásárlását.

 

Pénztár:

Nálunk Egyszerű a vásárlás!

Nem kell több oldalon történő regisztráción, adat egyeztetésen átesnie.

Egylépcsős fizetési rendszer!

Tovább a pénztár ikonra kattintva lép be a pénztár oldalra. Itt egy oldalon adhatja meg adatait, szállítási, és a fizetési módot. Ha minden adatot kitöltött a rendelés elküldése gombra kattintva küldheti el a rendelését részünkre. További teendője nincs. A csomagban minden esetben kiküldjük az Ön által megadott adatokkal kiállított számlát, melyen tételesen szerepelnek a termékek, és a kiszállítási díj. Egy rendelésen belül számlát bontani nem tudunk! Ha egyedi kérése van a számla kiállításával kapcsolatban, keresse vevőszolgálati munkatársunkat az oldalunkon található elérhetőségeink bármelyikén. Megrendelését  rendszerünk rendelési számmal látja el, és egy automatikus visszaigazolást küld e-mail formájában. A pénztár menüben választhatja ki a kívánt szállítási módot, melynek részletes leírását áruházunk kezdő oldalának alján (szállítási feltételek) talál. Szintén a pénztár menüben választhatja ki a kívánt fizetési módot, melynek részletes leírását szintén áruházunk kezdő oldalának alján (fizetési feltételek) talál.

 

Hírlevél:

Hírlevelünkre bármikor feliratkozhat. Hírlevélre való feliratkozás lehetőségét weboldalunk ball oldalsó részén találja. A feliratkozást követően Ön könnyen értesülhet kihagyhatatlan ajánlatainkról, új termékek érkezéséről illetve az aktuális akcióinkról. A hírlevélre való feliratkozáshoz el kell fogadja adatkezelési szabályzatunkat, melynek részletes leírását weboldalunk alján (adatkezelési szabályzat) résznél találja meg.

 

Kritikák, vélemények:

Önnek lehetősége van a termékkártya megnyitását követően termékeinket értékelni, és véleményezni. Az esetleges kritikákat előzetes moderációt követően töltjük fel a termékhez. A nem témához, termékhez illő, vagy jó ízlést sértő kommentárokat, bejegyzéseket kénytelenek vagyunk törölni.

 

Ügyfélszolgálat:

Kérdése, kérése van? SEGÍTÜNK!


Rendelések: 06-70-949-7789

e-mail.: info@edenyaruhaz.hu