Üdvözli a Vasedény!

Profil és regisztráció

Fontos! Áruházunkban regisztráció nélkül is könnyen és gyorsan vásárolhat!

 

Ha azonban úgy dönt hogy regisztrál nálunk, számos előny élvezője lehet.

 

- nem kell minden vásárlás alkalmával megadnia személyes adatait, hanem elég hogyha Belépés menüpontunk alatt e-mail címét illetve jelszavát megadja és a rendszerünk automatikusan felismeri Önt.

- a vásárlás folyamata gyorsabban végrehajtható lesz.

- akár több kiszállítási címet is megadhat.

- megrendelései könnyen nyomon követhetőek lesznek.

 

Segítség a regisztrációhoz:

Regisztráció esetén weboldalunk jobb felső részén találja Fiókom / Regisztráció menüpontot. Töltse ki a regisztrációs mezőket, illetve válasszon felhasználónevet és jelszót, majd nyomja meg a Mehet gombot. Regisztráció esetén  el kell fogadja a www.edenyaruhaz.hu online áruházat üzemeltető BestOn-Otthon Kft. (továbbiakban: "Szolgáltató") általános szerződési feltételeit, és adatkezelési szabályzatát . Rendszerünk a sikeres regisztrációt minden esetben e-mailben igazolja vissza. Abban az esetben sem kell aggódnia ha elfelejtené jelszavát, mert ebben az esetben Belépés menüpontban e-mail címe megadásával (elfelejtett jelszó részre kattintva) új jelszót kérhet, melyet rendszerünk e-mail formájában automatikusan megküld Önnek.

 

Amennyiben valamilyen problémájuk merülne fel a regisztrációval kapcsolatban kérjük, hogy  írjanak e-mailt az info@edenyaruhaz.hu címre vagy hívjanak minket az alábbi elérhetőségen:  Rendelések: 06-70-949-7789

Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük. (Lásd.: adatkezelési szabályzat menüpont)