Üdvözli a Vasedény!

Blaumann

Márkák - Blaumann

Blaumann

A Blaumann 2007. szeptemberében alakult Európa szívében, Budapesten, de a vállalat és annak lelkes értékesítési csapata, valamint a szakmai vezetés több mint 15 éves múltra tekint vissza a háztartási és konyhai termékek forgalmazásában, melyek a cég fő profiljai.

2012-ig a termékek a távol-keleti és hongkongi irodák ellenőrzése alatt érkeztek a németországi Hamburgban működő európai logisztikai központba.

A széles termékportfolió segítségével a 2008 őszén kirobbant világválságok ellenére a cég folyamatosan dinamikusan növeli éves forgalmát. A szűkülő piacon szakértőik jövőképével, mind a vásárlás, mind az értékesítés terén mindig megtalálják az új irányokat, amelyek segítenek a vásárlók mindennapi igényeinek kielégítésében. Az innovatív BLAUMANN ™ termékek az alkalmazott új technológiáknak köszönhetően megkönnyítik az emberek életét.

A Blaumann speciális, kézzel készített termékeket gyárt a legfejlettebb és a legjobb minőségű anyagokból.
Forradalmi termékeket hoznak létre a háztartási cikkek legújabb fejleményei és trendjei szerint. Minden Blaumann termék tökéletes kialakítással készül, hogy kielégítse a felhasználókat. Küldetésük, hogy termékeik révén lehetőséget biztosítsanak ízletes, változatos és egészséges főzésre.

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:74

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:74

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5