Üdvözli a Vasedény!

Berlinger Haus

Márkák - Berlinger Haus

A Berlinger Haus egy olyan exkluzív márka, amelynek célja, hogy megváltoztassa az emberek gondolkodását a főzésről.

A mentalitásuk nem csupán a legsimább konyhai élmény megteremtéséről szól, hanem lehetővé teszi az emberek számára, hogy éppúgy élvezhessék az ételek elkészítésének útját, mint ahogy ők is szívesen megtervezik az ehhez szükséges eszközöket. Mindent nagy pontossággal terveznek meg, ezért 15 professzionális tervezőcsoportjuk van, ami 8-17 hónapos tervezési eljárást eredményez.

Filozófiájuk hosszú évtizedekig finomodott, egészen 1996-ig nyúlik vissza. Egy kis családi vállalkozásként indult, garázsüzletből működött, így a közvetlen közelség megtanította nekik, hogy mire van szükség a konyhában: egyszerűségre és eleganciára.

Mivel az ilyen tendenciák könnyen változhatnak gyorsan változó napjainkban, a Berlinger Haus mindig gyorsan alkalmazkodik a piaci igényekhez, hogy továbbra is kielégíthessék az ügyfeleket, ahogyan azt korábban tették. Ez lehetővé tette számukra a terjeszkedést olyan módon, amilyet el sem tudtak képzelni: a magyar központban 9 fő részleg 75 munkatársa keményen dolgozik azért, hogy a varázslat több mint 60 országban megvalósulhasson! Büszkék arra, hogy több mint 1600 termékválasztékuk van 22 különböző színvilágban és tervezési koncepcióban.

A legújabb fejlesztéssel előállított, magas minőségű tapadásmentes bevonatú termékek gyártója. Könnyen tisztítható, és tapadásmentes termékek. A márvánnyal, titánnal erősített bevonatnak köszönhetően ízletes és egészséges ételeket készíthet, mivel a benne készült ételekben több nedvesség marad, így az ásványi anyagok és a vitaminok főzés közben nem fognak távozni a készülő ételekből. 

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:352

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:352

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5