Üdvözli a Vasedény!

Herz

Márkák - Herz

A HERZ működése óta számos mérföldkövet hagyott maga mögött. A századfordulótól számított 120 évben sok változás történt. Bécs 10. kerületében működött a cég sokáig, 12 alkalmazott tartotta fenn a gyárat mindössze. A kezdetekben egy szelepgyárként működött a HERZ, majd később nemzetközi céggé nőtte ki magát, körülbelül 2600 alkalmazottal és 24 termelő létesítménnyel világszerte.

Franz Gebauer és Viktor Lehrner megalapították a Gebauer & Lehrner céget, és 12 alkalmazottal kezdték meg a szelepgyártást. Az 1908-as termékismertető már több ezer terméket tartalmazott az egészségügyi és precíziós szelepektől, a fűtő- és gázszelepektől a rácsokon át, a kádak és kazánok állványáig.

Még az első világháború előtt a Gebauer & Lehrner több mint 300 embert alkalmazott, akik nemcsak gáz-, víz-, fűtési- és fürdőszobai szelepeket, hanem rugók szerelvényeit és csapjait is gyártották sör és bor tálalásához.

2011-ben az épületfelügyelet területén a HERZ kibővítette termékkínálatát a kiváló minőségű szabályozó szelepek számára. Kínálatukban néhány ezer termék szerepel a szaniter- és finomszerelvényektől a fűtési és gázszerelvényeken, valamint sörcsapokon át a fürdőkádakig és fürdőkályhákig. Az alkalmazottak nem csak víz-, gáz-, fűtési és fürdőszoba-szerelvényeket, hanem szökőkút kiömlőket, valamint sör- és borcsapokat is gyártanak.

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

4 Termék

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

4 Termék