Üdvözli a Vasedény!

Tramontina

Márkák - Tramontina

A Tramontina termékek főként minőségi kezelt fa alapanyag felhasználásával készülnek. Erre a célra a gyártó saját fagazdaságokból származó alapanyagokat használ, ezáltal biztosítva a kiváló minőséget.

A Tramontina egy brazil vállalat, amely főzőedényeket, evőeszközöket és háztartási készülékeket gyárt, amelynek székhelye Carlos Barbosa városában, Rio Grande do Sul-ban található.

A vállalatot 1911-ben Valentin Tramontina, az olasz bevándorlók fia alapította az északkelet-Friuli régióban, Frisanco városában, Poffabro faluban. A jelenlegi elnök Clovis Tramontina. Ma a Tramontina Dél-Brazília egyik legfontosabb vállalata, Brazília körül tíz gyárral rendelkezik, nyolc Rio Grande do Sul-ban, Carlos Barbosa, Farroupilha és Garibaldi városában, az egyik Belémben, Parában és a másik Recife-ben. A vállalat jelenleg több mint 18 000 terméket gyárt különböző szegmensekhez. A vállalat a nemzetközi piacon is erősen jelen van, több mint 120 országba exportál. A vállalat két kiskereskedelmi üzlettel rendelkezik Rio Grande do Sul-ban, kizárólag márkás termékekkel összeszerelve, Carlos Barbosa városában és egy másik Farroupilhában.

2013-ban a Tramontina megnyitotta első koncepciót áruházát Rio de Janeiro városában, a Tstore-t. A várost Clovis Tramontina, a vállalat elnöke szerint azért választották, hogy nemzetközi arányban rendeztek helyet, például a 2014-es világkupát és a 2016-os nyári olimpiát. Elmondása szerint az üzlet egyfajta laboratórium lesz, ahol a termékeket első kézből kínálják a vásárlóknak. 2015-ben egy második üzletet avattak Brazíliában Salvadorban, az elsőt Brazílián kívül pedig Chilében, Santiagóban nyitották meg.

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:33

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1 - 16 termék, Összesen:33

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3