Üdvözli a Vasedény!

Fontos információ!

Tisztelt Vásárlóink!

A 2020.07.01.-2020.07.15. időszak alatt, web áruházunkat érintő kereskedelmi rendszer fejlesztési okok miatt előfordulhat, hogy a beérkezett rendelések feldolgozási ideje a normál ügymenetnél eltérően hosszabb időt (4-5 nap) vehet igénybe.

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

Tescoma

Márkák - Tescoma

Tescoma

A csehországi, 1992-es alapítású Tescoma cég nagyon rövid időn belül Csehországban és Szlovákiában is piacvezetővé vált.

A Tescoma termékek a konyhai, és professzionális nagykonyhai felszerelések széles körű választékát nyújtják. A Tescoma nagy figyelmet szentel a kutatási, fejlesztési munkálatokra, a termékek tesztelésére, valamint előállítására, a minőségellenőrzésre, a szolgáltatások fejlesztésére, továbbá a márkanév megerősítésére. Az elmúlt években a Tescoma nemzetközi díjakat is bezsebelt, ‘Design Prestige’ és az ‘Év kiváló terméke’ díjazottja.

A Tescoma termékek egyedülállóak és minden részletig szakszerűen megtervezettek, mind a megjelenés, mind pedig a funkció tekintetében. Több mint 1700 termékkel a Tescoma széles választékot nyújt a konyhai eszközöktől az apró kiegészítőkig, hasznos cikkekig, melyek mind segítik a konyhai rendszerezést.