Öntöttvas termékek
Jelenlegi szűrők:
- Elem elávolítása Ár: 20 000 Ft és fölötte
- Elem elávolítása Szín: Burgundy
- Elem elávolítása Márka: Berlinger Haus
-
23 490 Ft
- Anyaga: natúr öntött vas, zománcozott külső bevonat, rozsdamentes fogantyú
További információk
- Mérete: 24x11 cm
- A fazekat ajánljuk indukciós és hagyományos főzőlapon, sütőben, kemencében való sütéshez-főzéshez
- Nagy hőtartó hatás
- Tisztítása: Minden használat után meleg mosószeres vízzel mossa el, szárítsa meg és kenje be zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében.
- Használata:
- Első használat előtt az edényről távolítsa el a rozsdásodást gátló védőviaszt (kiégetéssel).
- Ehhez az edényt forró vízben, semleges folyékony mosogatószerrel mossa el, törölje szárazra.
- Ezután kenje ki zsírral vagy szalonnával és alaposan hevítse fel. -
23 790 Ft
- Anyaga: natúr öntött vas, zománcozott külső bevonat, rozsdamentes fogantyú
További információk
- Mérete: 26 cm
- A fazekat ajánljuk indukciós és hagyományos főzőlapon, sütőben, kemencében való sütéshez-főzéshez
- Nagy hőtartó hatás
- Tisztítása: Minden használat után meleg mosószeres vízzel mossa el, szárítsa meg és kenje be zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében.
- Használata:
- Első használat előtt az edényről távolítsa el a rozsdásodást gátló védőviaszt (kiégetéssel).
- Ehhez az edényt forró vízben, semleges folyékony mosogatószerrel mossa el, törölje szárazra.
- Ezután kenje ki zsírral vagy szalonnával és alaposan hevítse fel. -
28 190 Ft
- Anyaga: natúr öntött vas, zománcozott külső bevonat, rozsdamentes fogantyú
További információk
- Mérete: 30 cm
- A fazekat ajánljuk indukciós és hagyományos főzőlapon, sütőben, kemencében való sütéshez-főzéshez
- Nagy hőtartó hatás
- Tisztítása: Minden használat után meleg mosószeres vízzel mossa el, szárítsa meg és kenje be zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében.
- Használata:
- Első használat előtt az edényről távolítsa el a rozsdásodást gátló védőviaszt (kiégetéssel).
- Ehhez az edényt forró vízben, semleges folyékony mosogatószerrel mossa el, törölje szárazra.
- Ezután kenje ki zsírral vagy szalonnával és alaposan hevítse fel.